embalmer2010

Wat als je weet wat er nodig is om goed poker te spelen? Hier is mijn lijst van tips, die allemaal nuttig zullen zijn. Maar wat als je de kansen weet? Wat als je de kansen kent en toch verliest? (In geen bepaalde volgorde.) Analyseer tegenstanders op een logische manier – Als je niet weet hoe je je tegenstanders kunt lezen, zul je uiteindelijk de hype geloven die je op het internet ziet, en je zult heel slecht doen. Ik herinner me een toernooi waar ik speelde waar een toppro een hoog niveau van agressie toonde.

Ik dacht dat hij naar de noten zou gaan tegen een korte stack die niet te veel vertrouwen had, maar hij ging door du.poker-mine.com en begon geld na geld op de tafel te gooien. Je slaat het groot of je verliest. Ik denk dat vaardigheid is ook over in staat om je emoties te beheersen, en leren hoe om te reageren wanneer de kaarten niet werken zoals gepland. Als je de kaarten kon kiezen die je krijgt of de hand die je krijgt, zou je altijd winnen. Het gaat allemaal terug naar dit citaat: “De beste manier om een werk te doen is om het te doen.” Veel mensen vallen vast in het vaardigheidsdeel van poker.

Als je niet de hele tijd kon winnen, zou je uiteindelijk worden gebroken. Er zijn geen vaardigheden. De waarheid is dat er geen vaardigheden zijn. Je moet weten hoe je een slechte hand kan spelen. Dat betekent dat je moet weten hoe het spel wordt gespeeld. Je moet weten hoe je een goede hand uitvoert. Je moet weten wanneer je moet bellen en wanneer je moet vallen. Je moet weten hoe je een trek of een stud moet spelen. Je moet weten wanneer je moet vallen.

Kunt u de regels van het spel te volgen. Je moet weten wanneer je moet wedden en wanneer je moet checken. Je moet weten hoe je beslissingen moet nemen wanneer je kortzichtig bent en wanneer je dat niet bent. Als je je pokervaardigheden wilt verbeteren, zijn er een paar dingen die je kunt doen: Leer de basis van het spel. Hoe je je pokervaardigheden kunt verbeteren. Dit omvat het begrijpen van de verschillende poker handen, de regels van het spel en de verschillende inzetstrategieën.

Nou, ik liep terug naar mijn kamer en het was alsof hij wist dat ik niets had omdat hij zijn hoofd draaide en rechtop naar me keek terwijl ik langs liep. Hij had net een enorme hand verloren, en ik wist dat hij erover nadenkt om me de hele weg naar de trein te bellen. Een goed voorbeeld hiervan is de man die ik heb verslagen op de WSOP. Dat is het eerste wat ik merkte.

No properties found

Be the first to review “embalmer2010”

Rating